ROSA IMPEX COSMETICS


В търсене на перфектна кожа, която излъчва здраве и младост, Роза Импекс ви предлага изключително широка гама от козметични продукти, специално създадени да се борят с признаците на стареене. Асортимента включва най-новите иновации от реномирани европейски компании, предлагайки високо качество на достъпни цени.
Продукти са разработени с високоефективни формули, обогатени със съставки от най-високо качество, които целят да поддържат кожата ваша млада, хидратирана и еластична. Ние вярваме, че красотата и увереността започват със здрава и добре грижена кожа, затова сме се постарали да създадем продукти, които отговарят на вашите изисквания и очаквания.
Продуктова линия включва широка гама от кремове, лосиони, серуми и мазила, всеки от които е предназначен да адресира конкретните нужди на вашата кожа. Независимо дали става въпрос за дълбоки бръчки, загуба на еластичност или изсушаване на кожата, с Роза Импекс ще намерите идеалния продукт за вас.
Нашите кремове за лице са разработени с иновативни формули, които помагат да се намалят бръчките, да се подобри текстурата на кожата и да се възстанови нейната естествена хидратация. Богатите ни лосиони съчетават в себе си подхранващи съставки, които овлажняват и омекотяват кожата, като я правят по-гладка и по-млада на допир.
Серумите и мазилата в нашата колекция също са отличителни с висока концентрация на активни съставки, които проникват дълбоко в кожата, осигурявайки интензивно оздравително и подмладяващо действие. Те се абсорбират бързо и дават видими резултати, като оставят кожата сияйна и освежена.

Нашата мисия е да ви помогнем да постигнете кожа, която излъчва красота и здраве, без значение на възрастта ви. Затова се доверете на Роза Импекс за вашата ежедневна рутинна грижа за кожата и открийте пътя към безупречна и младостна кожа.

REGAL AGE CONTROL
REGAL AGE CONTROL HYALURON LIFT
REGAL DETOX BIOPLASMA
MEN’S MASTER PROFESSIONAL
MEN'S MASTER BARBER COSMETICS
MEN’S MASTER BARBER COSMETICS
SPA MASTER PROFESSIONAL
REGAL PRE BIO
HERBAL TIME WITH PINE TAR
HERBAL TIME WITH KERATIN
LEGANZA SHAMPOOS
LEGANZA DEPILATORY CREAMS
HERBAL TIME WITH COLLAGEN
HERBAL TIME WITH HORSETILE
REGAL SELSON SHAMPOOS
REGAL ROSE & PEARLS
GIFT SETS
REGAL Q10 SERIES
LEGANZA ELIXIS HAIR MASKS
FOREST PHARMACY SERIES
REGAL PRE BIO
LEGANZA HAND CREAMS
MEDISKIN SERIES
REGAL NATURAL BEAUTY
REGAL LIGHT CONTROL
ALOE SERIES
Shopping Cart